PERSBERICHT

Als je jezelf wilt ontwikkelen om effectiever te worden in wat je wilt bereiken, of wilt leren assertiever te zijn of meer zelfvertrouwen te krijgen in wat je doet, zijn dat zaken waar Tenne von Nordheim graag met je aan werkt. Er zijn diverse methoden om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Eén van die manieren is door middel van paardencoaching. Tenne von Nordheim heeft zich als psychologe toegelegd op deze expertise en zal in Samen Sterk uitleggen wat het precies inhoudt.

Zaterdag 17 juni om 16.30 uur te zien in Samen Sterk bij SBS6

Alles over Cognitieve gedragstherapie mbv paarden is zaterdag 17 juni te zien in de uitzending ‘Ondernemen in de zorg’ van Samen Sterk; Samen Sterk is een televisieprogramma waarin getoond wordt hoe we als land, als zorgverlener en als cliënt samen sterk kunnen staan. Of het nou gaat om gezinsbegeleiding, langer thuis blijven wonen, een kunstmatige knie, acupunctuur of zelfs een operatieve ingreep: door samen naar oplossingen en antwoorden te zoeken, kunnen we er samen voor zorgen dat we de toekomst sterker tegemoet treden. Niemand hoeft dit alleen te doen en voor iedereen is er een oplossing mogelijk. In Samen Sterk komen al deze oplossingen voor vaak actuele vragen en situaties aan bod.

De herhaling is te zien op zondag 18 juni om 12.00 uur in Samen Sterk bij SBS6

—————————– UPDATE —————————–

Please follow and like us:
Categorieën: Paardencoaching

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial